Mette 20.10 -syyspäivitys

Mette versioon 20.10 on tehty seuraavat muutokset

Uudessa versiossa on verottajan julkaisemaa 2020 2C-lomaketta vastaava metsäverolomake. Menovarauksen laskennassa ilmennyt virhe on korjattu. Sillä on vaikutusta vain metsävähennyksen käytön yhteydessä. Verottaja julkaisee yleensä lähellä vuodenvaihdetta yhtenäistämisohjeissa hankitatyön arvot ja vahvistaa metsätalouden kilometrikorvaukset. Tässä yhteydessä Mettestä julkaistaan uusi ohjelmaversio. Nämä tiedot voi itsekin tallentaa Metteen silloin julkaistavan uutiskirjeen ohjeen mukaan.

Lataa päivitys

Päivityksen lataamisessa on nyt kaupan uudistamisen vuoksi eri linkki vanhasta kaupasta ostaneille ja toinen linkki uudesta kaupasta ostaneille.
Lataa Metten päivitys tästä, mikäli olet ostanut Metten VANHASTA kaupasta, ennen syksyn uudistusta uudistamista
Lataa Metten päivitys tästä, mikäli olet ostanut Metten tästä UUDISTUNEESTA kaupasta.

Mettestä yleisesti

Mette on metsätalouden verokirjanpidon tarpeisiin kehitetty Excel-sovellus. Mette toimii myös LibreOffisessa ja tätä varten tulee ladata LibreOffice -versio. Mettessä on kirjaamistaulut tuloille, menoille, hankintatyölle, poistoille, matkakuluille, arvionvaraisille menoille, menoja tuhovarauksille, metsävähennykselle ja metsälahajvähennykselle. Mettessä on 2C -lomake ja alv yhteeenveto -lomake sekä metsätalouden tuloksen laskenta. Metten Excel-versiolla voi tuottaa myös sähköisen siirtotiedoston verottajalle 2C- ja alv tiedoista.

Siirry ostamaan Mette